Skøyen skole 2019

Skøyen skole
23. november
Skøyen skole

Skøyen skole 2019

Informasjon

”Hvorfor det?” er en forskerutstilling for barn inspirert av amerikansk ”science fair”. Deltakelse er frivillig og arbeidet gjøres i fritiden. Her får barn og unge en anledning til å forsøke seg som selvstendige forskere med et eget prosjekt. Det vil bli avholdt en intro for de ulike trinnene i skoletiden der alle får en smakebit av hva dette går ut på og litt praktisk informasjon om opplegget.

Spørsmålene skal være barnas egne, men arbeidsmåten og presentasjonen skal følge en oppskrift. Barna skal gjøre et selvstendig forskningsarbeid, men de trenger støtte av foreldrene underveis. Det er mange gode råd for forskningsarbeidet både for foreldre og barn på  https://hvorfordet.no. Du finner også nyttig informasjon på nysgjerrigper.no.

Vi er en liten gruppe foreldre fra Skøyen skole som arrangerer dette i samråd med FAU og skolen. For å kunne gjennomføre arrangementet er det helt nødvendig at foreldrene til de påmeldte hjelper til i forbindelse med utstillingen.

Vi finansierer arrangementet med deltakeravgift samt inngangsbilletter og kafe i forbindelse med utstillingen. Økonomi skal ikke være en ekskluderende faktor for deltakelse. Hvis kostnaden er vanskelig, meld på barnet, så løser det seg likevel.

Tidsplan
Påmeldingsfrist
mandag, 21. oktober 2019 - 23:45
hvorfordet.no/skoyen
Plakatutdeling
tirsdag, 29. oktober 2019 - 15:00
Biblioteket
Plakatutdeling
onsdag, 30. oktober 2019 - 15:00
Biblioteket
Utstilling
lørdag, 23. november 2019 - 10:00
Kuben

Kontakt arrangøren

Øyvind Jensen